Verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Over ons

De GROOTSTE online kerstpakketten leverancier van Nederland

Cadeautableau.nl is een groothandel in kerstpakketten met alweer ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. Wij zijn de grootste online kerstpakketten leverancier. 


Kerstpakketten eenvoudig online bestellen

Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en dankzij onze leveranciers kunnen wij u een zeer mooi, uitgebreid assortiment bieden.

Mocht u echter aanpassingen willen maken aan uw kerstpakket, dan helpen onze medewerkers u met alle liefde en plezier zodat we, samen met u, tot de beste invulling komen van uw kerstpakketten. Online en offline kunnen wij er, samen met u, voor zorgen dat uw personeel, medewerkers en/of relaties een passend geschenk ontvangen aan het einde van het jaar!

Kijk snel verder naar het overzicht van alle kerstpakketten van Cadeautableau.nl!

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Mocht u er niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op.

 

Copyright © 2020 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.