In verband met onze zomervakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar van vrijdag 31 juli tot en met vrijdag 14 augustus.

Vanzelfsprekend kunt u ons altijd een e-mail sturen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Orderbevestigingen zullen weer verzonden worden vanaf maandag 17 augustus.


Onze nieuwe huisselectie kerstpakketten 2020 staat online! Let op: binnenkort meer.

Waardering; meer dan ooit actueel!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan en blijf op de hoogte!

Traditionele kerstpakketten

Ieder jaar rond het einde van het jaar wilt u uw medewerkers en relaties verblijden met een kerstgeschenk. Dat valt niet altijd mee. Maar voor degene die gewoon een goed en leuk kerstpakket willen schenken hebben wij traditionele kerstpakketten. Dit zijn de kerstpakketten die het ieder jaar goed zouden kunnen doen, waar iedereen blij mee zal zijn en waarmee u ook geen verkeerd figuur slaat. Bekijk de mogelijkheden hieronder en bestel snel en eenvoudig online bij Kerstpakketten.nl!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gewoon goed

Bespaar de tijd en moeite bij het uitzoeken van geschikte kerstpakketten voor uw personeel en klantrelaties. Bij Kerstpakketten.nl hebben wij een selectie van geschenken die gewoon goed zijn. Niets meer en niets minder. Binnen enkele minuten heeft u een keuze kunnen maken, het aantal kerstpakketten geselecteerd, uw contactgegevens achtergelaten en met een druk op de knop betaald. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw kerstpakketten op tijd geleverd worden. Waarom moeilijker maken als het ook eenvoudig kan. Onze voorselectie bespaart u de moeite om heel gericht een kerstpakket uit te zoeken.

 

Toch eens uitpakken

Op onze webshop vindt u kerstpakketten in verschillende prijsklassen, vaak afhankelijk van de inhoud en met name de hoeveelheid. U kunt eenvoudig een prijsklasse kiezen waarin u uw keuze wilt maken. Zo kunt u ervoor kiezen om eens uit te pakken.

Zie hieronder de verschillende prijsklasses waaruit u een kerstpakket idee op kunt doen:

 

 

Traditioneel, maar toch ook origineel

Voor degene die lekker normaal willen blijven, maar niet ieder jaar met hetzelfde aan willen komen zetten hebben wij een oplossing. Ons assortiment originele kerstpakketten en bijzondere kerstpakketten bevatten enkele toppers, al zeggen we het zelf. Hiermee kunt u traditioneel blijven, maar toch ook een beetje uniek. Wanneer u redelijk traditioneel wilt blijven, maar wel alle kerstpakketten uit eenzelfde thema wilt selecteren, dan verwijzen wij u naar onze inspiratiepagina. Hier vindt u speciale thema's die we ook dit jaar weer zorgvuldig hebben geselecteerd. Klik op onderstaande button om verder te gaan.

 

Inspiratie opdoen

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.